Revolution Slider Error: Slider with alias behandlingar not found.
Maybe you mean: 'my_story_front_page_slider' or 'sandra_mildon_for_human_health' or 'giving_back_slider' or 'giving-back-front-page' or 'my-story-first' or 'ge-tillbaka-slider'

HOLOGRAFISK KINESIOLOGI

NÄR KROPPEN SJÄLV FÅR VÄLJA

Holografisk Kinesiologi stödjer din kropps självläkning på ett naturligt sätt, allt för att kunna skapa bättre hälsa och mer energi. Din kropp tar själv hand om det mesta som den utsätts för, men det som den inte klarar av att ta hand om kan skapa olika symptom.

När du andas oren luft, tränar hårt, får i dig kemikalier, virus, bakterier, parasiter, svamp och andra störande mikrober behöver kroppen ha en mycket bra näringsstatus för att lösa problemen som uppstår. Om du inte har rätt näringsstatus så börjar din kropp helt naturligt lagra in dessa mikrober i kroppen, vilket på sikt leder till ohälsa eller så kallat naturligt åldrande.


HUR GÅR EN BEHANDLING TILL?

Under en behandling identifieras grundorsaken till ditt problem samtidigt som ditt immunförsvar stärks. Genom att utmana nervsystemet med hjälp av Holografisk Kinesiologi får din kropp möjlighet att hitta, lösa upp och ta bort det som stör, så din kropp kan börja läka sig själv. När din kropp har rätt näringsstatus, har tillräckligt med energi och är medveten om vad den har för problem, så löser den det.


VEM PASSAR DET FÖR?

Det passar för dig som söker förbättring i ditt liv.
Tidigare kunder har haft problem inom dessa områden:

* Inflammationer
* Stress, trötthet, sömn
* Värk, rygg och ledproblem
* IBS och andra mag- och tarmproblem
* Huvudvärk, migrän
* Infertilitet
* Idrottsskador
* Immunförsvaret och näringsbehov
* Avgiftning: parasiter, borrelia, kemikalier, svamp mm

BOKA BEHANDLING

Boka en HKT-behandling via bokningssystemet.

BOKA BEHANDLING

KONTAKTA OSS

SANDRA 070-483 53 57   •   JON 070-617 58 54

SKICKA MAIL

TUNING

MENTAL KINESIOLOGI

En TUNING behandling hjälper dig att lösa upp tankar och oro som idag tar stor del av din tid. Tidigare sanningar som du byggt upp under ditt liv kan omedvetet hindra dig att nå dina mål och leva ditt liv fullt ut.

Under en behandling hittar du nya och bättre sätt att hantera dina tankar och känslor på, för att kunna må så bra som möjligt. Ju fler positiva val du har desto enklare får du att prioritera rätt i vardagen och agera som du vill i alla situationer. Livet består av både med och motgångar och oavsett vad som händer skall du kunna hantera det på rätt sätt.


KÄNNER DU IGEN DIG?

Upplever du ibland att du gör saker du inte borde, att du är självdestruktiv och inte prioriterar att ta hand om dig själv för att må så bra som möjligt. Då kan det vara underliggande sanningar som stör både medvetet och omedvetet. Om du inte vet vad du har att vinna på att göra positiva val och ta rätt beslut så kan även det vara en orsak.

Har du inte tidigare i livet haft bra förebilder som lärt dig hur du skall tänka och känna för att bättre kunna lyckas med det du vill, så kan det vara svårt att ”råka” göra rätt. Du kan även ha upplevt fördelar av att göra fel, vilket gör det ännu svårare att byta ut det dåliga beteendet mot ett bättre. Med ökad medvetenhet, nya sanningar och bättre självinsikt blir allt möjligt.


VEM PASSAR DET FÖR?

Det passar för dig som vill få ut mer av livet och för dig som behöver hjälp med:

* Mental styrka
* Stresstålighet
* Relationer, både till dig själv och andra
* Sockersug, och andra beroenden
* Viktproblem
* Bearbeta traumatiska händelser
* Öka motivationen att göra mer av det du gillar & som är bra för dig

BOKA BEHANDLING

Boka en TUNING behandling via bokningssystemet.

BOKA BEHANDLING

KONTAKTA OSS

SANDRA 070-483 53 57   •   JON 070-617 58 54

SKICKA MAIL
 

KROPPSCANNING

MULTISCAN PRO SYSTEM

Multiscan PRO är en unik kombination av väletablerade och välkända mätmetoder inom den medicinska världen. Det är det första systemet som lyckas göra en teknologisk analys av funktionerna hos organ och kroppssystem på fysiologisk och biokemisk nivå.

Med en scanning får du snabbt tillförlitlig information om ditt aktuella hälsotillstånd för hela kroppens funktion. Du kan följa förändringarna i kroppen och på så vis se vilken effekt olika livsstilsförändringar eller behandlingar har.

Som idrottare kan det vara intressant att se hur kroppen svarar på träning och hur återhämtningen fungerar. Du kan enklare säkerställa att du tränar, äter och återhämtar dig så bra som möjligt. Ett användbart verktyg för att lära känna sin kropp.


UTFORMAT FÖR ATT PASSA DIG

Analysen av scanningsresultatet ger bland annat en bild av följande:

 • Kroppssammansättnin
 • Hjärta, kärl och blodtryck
 • Binjurar, stress, utmattning
 • Livsstil
 • Aktiviteten i det autonoma nervsystemet
 • Sköldkörtel, hormon och insulin
 • Immunsystemet
 • Vitamin och mineralbalanser
 • Matsmältningssystem
 • Hjärnan
 • Lymfsystemet

FÖRDELARNA MED KROPPSSCANNING

 • Du får en snabb och tillförlitlig information om ditt aktuella hälsotillståndet
 • Du kan följa förändringar i kroppen för att se vilken effekt olika livsstilsförändringar eller behandlingar har.
 • Du får en detaljerad översikt när det gäller livsstil, så som kroppssammansättning, ämnesomsättning, elektrolyter, oxidativ stress m.m.

BOKA SCANNING

Boka en kroppsscanning via bokningssystemet.

BOKA SCANNING

KONTAKTA OSS

SANDRA 070-483 53 57   •   JON 070-617 58 54

SKICKA MAIL
 

HÄLSOTEST

HUR MÅR DIN KROPP?

Diffusa symtom som värk och trötthet kan ha många orsaker som är svåra att greppa. Med ett hälsotest får du en bild av hur din kropp ser ut på insidan och du får även reda på vilken näring som din kropp får mest positiv effekt av att tillföra. När du har rätt näringsstatus kan immunförsvaret hantera det du utsätts för i vardagen.


VARFÖR GÖRA ETT BEHOVSTEST?

Det finns mängder av vitaminer, mineraler och andra preparat på marknaden som kanske inte passar dig, andra som varken är bra eller dåliga. Sen finns de som är bra för dig och som din kropp behöver.

Äter du vitaminer du behöver i rätt mängd och som din kropp kan ta upp och hantera, kommer du att bygga upp dig och slippa lägga energi och pengar på det som inte fungerar för dig.


VARFÖR GÖRA EN KROPPSSCANNING?

Med en kroppsscanning får du snabbt tillförlitlig information om ditt aktuella hälsotillstånd för hela kroppens funktion. Du kan följa förändringar i kroppen och på så vis se vilken effekt olika livsstilsförändringar eller behandlingar har.

BOKA HÄLSOTEST

Boka ett hälsotest via bokningssystemet.

BOKA HÄLSOTEST

KONTAKTA OSS

SANDRA 070-483 53 57   •   JON 070-617 58 54

SKICKA MAIL