REVOLUTION SLIDER!


Vill du veta mer om sann hälsa och hur du kan skapa balans inom alla områden i ditt liv?
Kunskap som kommer att gynna dig att bli friskare och må bättre snabbare.

SUPER, EFTERSOM DET ÄR VÅR PASSION ATT HJÄLPA DIG MED JUST DET!

SKAPA EN VINNANDE LIVSSTIL


Vi brinner för att hjälpa dig att skapa en friskare, vinnande livsstil som håller. Där du får vara frisk och ha mer energi över till att göra mer av det som får dig att må bra. Vi vill hjälpa dig att ta reda på din kropps sanning och veta vad som minimerar risken för uppkomsten av sjuk, vad som får dig att må bättre, bli friskare och ökar din livskvalitet.

I dagens samhälle blir vi bara smartare och smartare, men ändå visar statistiken på att vi samtidigt bara blir sjukare och sjukare. Istället för att fokusera på symptom så försöker vi hitta grundorsaken till dina problem. Vi erbjuder dig en bättre väg att gå, där du tar makten över din hälsa, istället för att lägga den i någon annans händer och hoppas på det bästa. Du behöver det här.

 

KUNSKAP SOM KAN BETYDA LIV ELLER DÖD

Vi ser styrkan i att erbjuda behandlingar som arbetar från flera håll samtidigt och ser kroppen som en helhet. Det finns en enorm styrka i detta arbetssätt för att få ett bra resultat, då alla människor är olika och lika gärna som fysiska problem kan ha en mental grundorsak så kan mentala problem bottnas i fysiska besvär eller felaktig kost.

För att få en människa att läka och prestera på max när det gäller behövs de rätta nycklarna. Med våra arbetsmetoder kan vi hitta just dina individuella nycklar för att få ut det mesta av dig själv och leva ditt liv fullt ut. Vi skapar (tillför) mer liv i livet.

Utöver behandlingarna ger vi dig ovärderlig kunskap som kommer hjälpa dig längs vägen för att nå dina mål här i livet. Kunskap som för vissa kan betyda liv eller död. Mervärde i form av coachning och 100%-ig kundvård. Så du kommer känna dig mer förberess inför varje möte (behandling) och mellan gångerna kommer vi finnas fär för dig för att stötta där det behövs tills du är redo att fortsätta vidare själv.

 

OVÄRDERLIG KUNSKAP

 

Du kommer att lära dig allmänna sanningar, som fungerar för alla, för att uppnå optimal hälsa, vilket kommer ta dig en bra bit på vägen till att må bättre. Den bästa delen dock, och det som gör att vårt arbete sticker ut, är att vi lär dig hur du använder några av verktygen individuellt för att se vad som fungerar för dig och vad som inte fungerar.

Med den banbrytande kunskapen, kommer du alltid veta säkert vad du ska behålla och lägga till i ditt liv. Samt vad du ska utesluta och eliminera i ditt liv för att vara ditt bästa och må så bra som möjligt.

BALANS I LIVET


Det här är för dem som vill ha ut av livet, som är redo för förändring och redo att göra slag i saken och göra förändringar. För de som vet att det inte finns någon quick-fix, för att verkligen må bra under lång tid. Det krävs mod att göra detta och att vara sann mot sig själv. Känslan när energinivån är på topp och kroppen fungerar som den ska, är värt all möda. Du kommer att ha hälsan, energin och motivationen att ta dig dit du mest av allt önskar så att du verkligen kan leva ditt liv fullt ut, till 100%. Många lever mer under ett år än vad visa gör under 10 år. Det bästa är att det i många fall inte behöver ta så lång tid att nå dit.

Vi tror att du måste sträva efter balans i livet inom alla de områden som betyder något för dig för att du ska kunna uppleva sann lycka och tillfredsställelse i dagens värld. Vi vet att oavsett vad du brottas med och vad dina visioner är i livet, så vet vi att du bara är ett beslut från att förändra ditt liv till det bättre och att vi tror på dig.

Vi är här för att hjälpa dig och det känns så kul och inspirerande att få följa dig steg för steg på vägen för att skapa din vinnande livsstil som du så förtjänar, utformad utifrån dig och dina behov.

BLI MÄSTARE ÖVER DIN EGEN HÄLSA

SANDRA ÖHLUND


Från den stundtals stressiga arbetsmiljön på Stockholmsbörsen, till anställning som förvaltare, trader och konsult vid flertalet finansbolag. Så fick jag min beskärda del av migrän, depression, hudåkommor och magproblem. Jag har under åren provat många olika metoder, men det var inte förrän jag började ta min hälsa på allvar och hittade min kropps rätta väg, som min hälsa äntligen började förändras till det bättre.

I snart 6 år har jag levt enligt denna lära och det har verkligen förändrat mitt liv till det bättre. Jag har mitt driv, min nyfikenhet och Holographic Kinesiology Therapy att tacka för det. Utbildad och kvalificerad som For Human Health Specialist, med kurser inom HOLOGRAPHIC KINESIOLOGY THERAPHY® och TUNING® vid Kilmaninstitutet.

 


JON ÅSLUND


 
 

STYRKAN ATT VARA TVÅ


Så länge vi kan minnas så har vi båda varit nyfikna på att förbättra vår hälsa och förstå människans potential. Under flera års tid har vi byggt upp vår kunskap och tillsammans har vi nu skapat ett vinnande hälsokoncept som vi vill erbjuda dig. Ett koncept som ger dig kunskapen och de verktyg du behöver för att skapa en stark och hälsosam kropp. Vi vill öka ditt medvetandet om vad sann hälsa är och hur det kan hjälpa dig att leva ditt liv fullt ut.

Vi är ödmjuka inför hur människokroppen fungerar och hur allt hänger ihop. Vi lär oss fortfarande nya saker varje dag och vi vill dela med oss av vårt arbete och kunskap till dig för att du ska kunna må bättre och skapa balans i ditt liv. Visa vad som fungerar för dig och vad som inte fungerar i det långa loppet.

Vi har lärt oss att en näringsrik och växtbaserad diet äger; den svenska standardkosten förstör massor; stress suger ur din livskraft; motion är icke förhandlingsbart (det är bra för ditt huvud, hjärta, celler och din rumpis); glädje är mycket smittsamt; och att ha roligt måste tas på största allvar.

Du är snart på väg att forma din vinnande livsstil utformad utifrån dig och vad som får dig att må bra. Om du vill veta det vinnande konceptet för en hållbar och frisk livsstil fylld med sann hälsa, energi och passion, så har du hittat till rätt plats.

 

VI VILL HJÄLPA DIG

De bästa sättet att komma i kontakt med oss är via telefon eller email, framöver även via kommentarerna på vår blogg eller via Facebook och Twitter. Du hittar naturligtvis oss på Instagram, där vi delar en stor del av vårt privatliv. Och på Pinterest, där du kan inspireras av de vi gillar.

Om du vill ta emot vårt nyhetsbrev som kommer i början på varje månad så är du välkommen att registrera dig. Anmäl dig här.

OPT IN

Hoppas vi öppnat din nyfiken att veta mer, för det finns en lösning på allt. Sanningen kan var obekväm men den är inte farlig. Vi finns här för dig.